Select Page

Во организација на “Млади Инфо“ на ден 05.09.2016 година во Кино “Фросина“ во Скопје беше одржана конференција за социјални иноватори во која учествуваше и Здружението ИЗБОР Струмица, и на која конференција беа презентирани производи од палетата на органски производи на Здружението ИЗБОР Струмица.